آزمون های شخصیت شناسی
آزمون های سنجش علاقه و رغبت
آزمون های استعدادیابی و هوش
به طور کلی، صفات شخصیتی، ویژگی های دائمی هستند که فرد در اکثر موارد از خود نشان میدهد. بعد از شناسایی صفات شخصیتی، میتوان از آنها برای پیش بینی رفتار در آینده استفاده کرد. تیپ شخصیتی به افرادی اشاره میکند که چند صفت مشترک دارند.
در طول سالیان طولانی، روانشناسان، برای طبقه بندی شخصیت ها، روش های زیادی را مطرح کرده اند. روانشناسان، از مصاحبه، مشاهده، پرسشنامه و آزمون های فرافکنی استفاده میکنند تا شخصیت را ارزیابی کنند. پرسشنامههای شخصیت، از همهی مردم، یک سری سوالات یکسانی را میپرسند. آزمون های شخصیت شناسی عموما شامل آزمون های mbti ، neo و disk می باشند.
شخصیت شناسی به روش MBTI یکی از قدرتمندترین، پر استفادهترین و همزمان قدیمیترین ابزارهای شخصیت شناسی است که شما را به اهدافتان خواهد رساند.
با استفاده از این ابزار، با حدود علایق فرد، مدل جمعآوری اطلاعات و تصمیم گیری او آشنا شده و به آنها همان چیزی را میدهیم که میخواهند از ما دریافت کنند.با استفاده از ابزارهای شخصیت شناسی، شما بسیار راحتتر میتوانید انگیرههای افراد را تشخیص داده و به هر کسی طبق نیازها و محرکهای خودش انگیزه دهید.
یکی از مهمترین دغدغه های افراد در دوران تحصیل و برای اشتغال خود، انتخاب رشته و شغل آنها می باشد. دوره تحصیل به جهت فشار درسی، فرصت مناسبی برای شناخت رشته ها نیست و افراد هنگام انتخاب رشته از عدم شناخت آنها رنج می برند.
از آن مهمتر اینکه شناخت درستی از شخصیت خود به جهت انتخاب رشته ندارند. در اینجا به معرفی این تست ها که به تست های رغبت سنج مشهور می باشند، می پردازیم و از افراد انتظار می رود بعد از خواندن توضیحات این تست، تست مورد نظر را اجرا و تیپ شخصیتی خود را مشخص نمایند.
مطمئنا از نتیجه این تست می توانند در انتخاب رشته و شغل خود بهره لازم را ببرند.
هدف از طراحی این پرسشنامه ها، سنجش رغبت شغلی افراد می باشد که شما عزیزان می توانید این آزمون ها را به صورت آنلاین انجام دهید.
هوش عبارت است از توانایی یادگیری و کاربرد مهارت های لازم برای سازگاری با نیازهای فرهنگ و محیط فرد و نیز توانایی حل مسئله و استعداد عبارت است از قابلیت و توانایی خاص در یادگیری همراه با بروز قابلیت شخصی و انجام ماهرانه یک کار خاص.
بیشتر محققین معتقدند که هوش یک توانایی کلی تلقی می شود که می تواند پایه ی پرورش استعداد های مختلف باشد. به عبارتی هوش، مفهومی عمومی و مشترک بین همه افراد است، اما استعداد، مفهومی خاص و متفاوت بین افراد است.
برخی فعالیتها وجود دارند که لازمه موفقیت در انجام آنها، برخورداری از استعداد خاص در آن زمینه است. به عنوان مثال، در هنر نقاشی و یا موسیقی داشتن استعداد از عوامل بسیار ضروریست.
حال در شرایط یکسان، از نظر استعداد، کسی که ضریب هوشی بالاتری دارد، می تواند موفقیت بیشتری را کسب کند.
بالای صفحه